Kuulsate logode sees on peidus saladused

24. märts 2018, 13:00
FedExi logos tekib E ja X tähe vahele selge nool.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180324/NEWS/180329800/AR/0/AR-180329800.jpg

Kullerteenuste firma FedExi logo sees on peidus sajalane nool. Selle triki ja ruumi kavala kasutamise eest on FedEx palju kiita saanud ja ettevõtte logo on nimetatud üheks kõige nutikamalt ruumi kasutavaks.

Selline kujundus oli õnnelik juhus, kirjutab CNN. „Meil polnud mõtteski sinna noolt teha,“ ütles Lindon Leader, kes selle logo 1994. aastal kujundas. Tema tiim tegi logost üle 400 versiooni, enne kui märkas, et kui panna suures kirjas E ja väikses kirjas x üksteise kõrvale, saab tekitada midagi noolesarnast. Mõte arenes edasi ja lõpuks oligi kujundajatel missioon kujundada need E ja x sel kombel, et tekiks nool, mis viitaks ettevõtte võimele viia kaup usaldusväärselt ühest kohast teise.

Sarnaseid vimkasid on veel mitmes teises maailmakuulsas logos, vaata galeriist!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. March 2018, 13:02

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing