Äripäev • 23. mai 2018 kell 6:44

BaltCap pani müüki oma osaluse kohvikuketis

BaltCap  Foto: Andres Haabu

Investeerimisfirma BaltCap kinnitas Läti majanduslehele Dienas Bizness, et otsib enda osalusega ettevõtte Keturi kambariai aktsiate kontrollpaketile ostjat. Ettevõttele kuulub Balti riikides tegutsev kohvikukett Caffeine Roasters.

Caffeine Roasters teatas eile, et BaltCap otsustas Caffeine Roastersist väljuda. Investeerimisfondile BaltCap Lithuania SME Fund kuulub 70,5% Keturi kambariai aktsiatest, ülejäänud 29,5% on Keturi kambariai juhtide omanduses.

BaltCapi väljumine Caffeine Roastersist ei tule üllatusena, sest fond investeeriski sellesse teatud ajaks, et anda ketile kiire arengutõuge.

Ketti kuulub praegu 62 kohvikut ning plaan on laieneda kuni 200ni. Selleks on vaja umbes 2 miljoni eurost investeeringut. Caffeine Roastersi keti kohvikud tegutsevad Leedus, Lätis ja Eestis ning üks USAs.

Hetkel kuum