• Jaga lugu:

  Lobjakas: mida teadsid Ansip ja Ligi Danske rahapesust?

  Ahto LobjakasFoto: Andras Kralla

  Ahto Lobjakas küsib, kas Danske 9miljardilise rahapesuskandaali pärast peaksid vastutuse võtma ka toonane peaminister Andrus Ansip ja rahandusminister Jürgen Ligi.

  "Kui asi jätta Danske tasemele, pühime me lihtsalt mati alla kogu teema. Reformierakond valitses kõige selle perioodi jooksul, kui need 9 miljardit dollarit Eestist läbi pesti," kommenteeris Ahto Lobjakas Danske rahapesuskandaali Raadio 2 saates „Olukorrast riigis“.
  "Kui valitsus teadis toimuvast, on meil tugev korruptsioonikahtlus nende suhtes. Kui ei teadnud, on küsimus, kuidas sai Eestis olla selline sektor, mis on niivõrd strateegiliselt tähtis Venemaale Lääne kahjustamiseks. Kuidas sai selline sektor toimida ilma igasuguse regulatsioonita?"
  Londoni finantsist, Hermitage Capitali mänedžer Bill Browder esitas rahapesuskandaali tõttu hagi Danske Banki Eesti ja Taani üksuse vastu. Browderi sõnul on Danske pangaga seotud rahapesuskeem üks suuremaid Euroopas ja Eesti uurimisasutused pigistasid selle ees sihilikult silma kinni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
7 asja, mida tuleks oma CVs kohe muuta
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.