Äripäev • 5. august 2018 kell 13:00

Raadiohommikus: ärikinnisvara kuumimad piirkonnad

Tallinnas kaubandus- ja meelelahutuskeskus Panorama City  

Tallinnas on tekkinud uued äripiirkonnad. Kus need asuvad ja milliste hindadega saab nendes äripinda üürida – seda saate teada esmaspäeval Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Lisaks räägivad Triniti advokaadid Karmen Turk ja Maarja Pild, millega peaksid ettevõtjad arvestama endiste töötajate kohta iseloomustusi tehes, et vältida hilisemaid kahjunõudeid. Eesti Energia juhatuse liikme Raine Pajo abil saate aga teada, miks elekter kallineb.

Saadet veavad Aivar Hundimägi ja Liis Amor.

Päev jätkub kolme saatega:

11.00–12.00 „Äripäev eetris“. Fookuses on möödunud nädala olulisemad teemad ja Äripäeva lugejate lemmiklood, teemade üle arutlevad Birjo Must ja Kristjan Pruul.

13.00–14.00 „Äritehnoloogia saade“. Kui palju investeerivad ettevõtjad tarkvarasse ja infosüsteemidesse ning kuidas seda tulemuslikult teha, räägivad äritehnoloogia saates Elisa äriarenduse osakonna juht Merli Üle, ärikliendiüksuse juht Margus Vaino ning Ernst & Youngi IT ärikonsultant Siim Aben. Saadet juhib Indrek Kald.

15.00–16.00 „Lavajutud“. Saate salvestuskoht oli seekord „Müügikonverents 2018“. Esimesest ettekandest selgub, mida teha, kui sul on müügiks vaid mõni minut. Oma müüginippe jagab Southwestern Advantage'i tippmüüja Ranol Kaseväli. Teine ettekanne peaks äratama mõtted, kas sinus on juhi potentsiaali, kas sa tegelikult ka tahad juhiks saada või on see pelgalt soov rohkem palka teenida? Juhtimisekspert ja inspiratsioonikoolitaja Alar Ojastu räägib ausalt ära, mida sa peaksid juhi tööst enne sihi seadmist teadma ja mida enda puhul analüüsima.

Hetkel kuum