Äripäev • 12. september 2018 kell 13:07
Kellad  Foto: AFP/Scanpix

Kellakeeramine saab uuel aastal otsa

Euroopa Komisjoni soovitusel võib kellakeeramine lõppeda püsivalt suveaega eelistavate riikide jaoks juba järgmise aasta märtsikuus, ülejäänud läheksid püsivale talveajale üle järgmise aasta oktoobris, vahendab ERR Soome YLE uudisteportaali.

Euroopa Liidu riikides peaks Euroopa Komisjoni ettepanekul lõppema kellakeeramine 2019. aastal ning liikmesriigid saavad ise otsustada, kas jäävad püsivalt suve- või talveaega. Riigid peavad komisjonile teatama oma otsusest järgmise aasta aprillikuu jooksul, vahendas YLE.

Riigid, kes otsustavad üle minna püsivale suveajale, keeraksid sel juhul viimast korda kella 31. märtsil 2019 ning riigid, kes otsustavad püsiva talveaja kasuks, keeraksid viimast korda kella 27. oktoobril 2019.

Loe edasi ERRist.

Hetkel kuum