Gerli Ramler • 23. jaanuar 2020 kell 11:37
TOP
Ainult tellijale

Tööstuse TOP: tipp paistab üllatavalt mitmekesine

Koondades 2018. aasta tulemuste põhjal kokku kõik Äripäeva TOPide tööstusettevõtted, selgus, et esimesteks olid end murdnud tegijad väga erinevatelt aladelt – laevaehitajast ja puitmajatootjast kuni keemiatööstuse, robootikaarendaja ning masinaehitajani.

Töösturid tegid ilma ka edukamate ettevõtete TOP 100s: rändkarikaga tänavuse TOP 100 edukaimad, tööstuse koond­edetabeli 3. kohal oleva NPM Silmeti juhatuse liige Andrei Katsuba (vasakul), 2. kohale tõusnud Cleveroni juht Arno Kütt (paremal) ning võitja, LTH-Baasi juht Anton Maljugin.  Foto: Andras Kralla/Äripäev

Esikoha omaniku laevaehitus- ja remondifirma ASi LTH-Baas juhatuse liikme Aleksandr Maljugini hinnangul on raske välja tuua ühte kindlat heade tulemuste põhjust, kuid kõige olulisemaks peab ta oma valdkonna, klientide ja konkurentide tundmist ning kvaliteedi hoidmist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum