• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  JPMorgan tõstab 18 000 töötaja palka

  Foto: EPA

  JPMorgani tegevjuht Jamie Dimon ütles täna, et investeerimispank plaanib tõsta tuhandete töötajate palku, vahendab MarketWatch.

  Dimon tahab sellega vähendada stagnatsiooni ning sissetulekute ebavõrdsust, mis tema sõnul takistab majandusliku edu saavutamist.
  Dimon ütles, et ühiskonnas on probleeme, mille tõttu elab uus põlvkond halvemini kui vana. Need on napp haridus, väljaõpe ja oskuste väljaarendamine. Suur osa inimestest ei tunne seega majanduskasvu mõju.
  „Liiga palju on selliseid inimesi, kes ei saa õiglast võimalust edasi areneda,“ kirjutas Dimon. „Me peame leidma viise, kuidas neid majanduslikult aidata. Selles peavad rolli mängima nii ettevõtted, valitsus kui ka mittetulundusorganisatsioonid.“
  Järgmise kolme aasta jooksul tõstab JPMorgan palka 18 000 madalapalgalisel töötajal, kes teenivad praegu 10,15 dollarit tunnis. Tunnitasu plaanitakse tõsta 12-16,50 dollarini tunnis. Miinimumpalk on USAs 7,25 dollarit tunnis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA tööturu numbrid valmistasid pettumuse
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Veho omandas Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.