• Jaga lugu:

  Apple rajab Hiinasse uurimiskeskuse

  AppleFoto: epa

  Kuigi Apple’il ei lähe Hiinas just kõige paremini, on ettevõte otsustanud oma investeeringuid riiki suurendada.

  Selgub, et Apple plaanib Hiinasse ehitada oma Aasia ja Vaikse ookeani piirkonna esimese uurimis- ja arenduskeskuse. Apple’i juhi Tim Cooki andmeil peaks keskus valmima selle aasta lõpuks. Selgub, et üksnes Apple pole huvitatud Hiinasse investeerimisest: varem oli taolise ettepaneku õunafirmale teinud Hiina tööstuse ja tehnoloogiasektori üks ametnikke, kes leidis, et ettevõte võiks rohkem oma raha Hiinasse suunata.
  Apple pole seni meediale uurimiskeskuse küsimuse osas kommentaare jaganud.
  Äripäev on varem kirjutanud, et Apple’il, nagu ka paljudel teistel suurtel välismaistel ettevõtetel, pole eriti lihtne Hiinas tegutseda. Samas on Hiina näol tegu areneva ja atraktiivse turuga, kust lahkumine või sealt kaarega mööda minemine oleks suur kaotus eeskätt potentsiaalsete tarbijate osas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Jaan Härms: hakkame juba restoranis koroonapassi nõudma
Teenindus- ja meelelahutussektorile pole koroonasertifikaadi kontrollimise nõue niivõrd kohustus, kuivõrd annab kindlust, et elu ja äri saab avatuna hoida, kirjutab Saku Õlletehase juht Jaan Härms.
Teenindus- ja meelelahutussektorile pole koroonasertifikaadi kontrollimise nõue niivõrd kohustus, kuivõrd annab kindlust, et elu ja äri saab avatuna hoida, kirjutab Saku Õlletehase juht Jaan Härms.
FED: Liigume toetuste vähendamise suunas
Föderaalreserv teates kolmapäeval, et majandus liigub selle suunas, et varsti võib keskpank hakata vähendama toetust majandusele, vahendab Bloomberg.
Föderaalreserv teates kolmapäeval, et majandus liigub selle suunas, et varsti võib keskpank hakata vähendama toetust majandusele, vahendab Bloomberg.
Terviseameti külmladude uuringud jätkuvad, raisku läks 3 miljonit eurot
Terviseamet andis ülevaate külmladude soojenemisest, mille tõttu läks riknema 100 000 doosi vaktsiini ja ravimit. Selgus, et kolmekordsed häiresüsteemid, mis oleksid pidanud teavitama töötajaid ja turvafirmat ladude soojenemisest, häiret õigel ajal ei edastanud.
Terviseamet andis ülevaate külmladude soojenemisest, mille tõttu läks riknema 100 000 doosi vaktsiini ja ravimit. Selgus, et kolmekordsed häiresüsteemid, mis oleksid pidanud teavitama töötajaid ja turvafirmat ladude soojenemisest, häiret õigel ajal ei edastanud.
Eesti asfalditootja emafirma viimane omanikuvahetus läks aia taha, nüüd uuel katsel
Eestiski tegutseva Rootsi bituumenitootja Nynase värske omanik sattus raskustesse ning asfalditööstur pidi aasta jooksul juba teist korda suurosanikku vahetama. Eelmisel aastal tarneprobleemidega maadelnud Nynase Eesti haru on aga suutnud raskused seljatada.
Eestiski tegutseva Rootsi bituumenitootja Nynase värske omanik sattus raskustesse ning asfalditööstur pidi aasta jooksul juba teist korda suurosanikku vahetama. Eelmisel aastal tarneprobleemidega maadelnud Nynase Eesti haru on aga suutnud raskused seljatada.