Olavi Teppan • 17 jaanuar 2017

NYSE juht: Trump võib tuua börsifirmadele helgemad ajad

New Yorgi börs.  Foto: Bloomberg

New Yorgi börsi haldava NYSE Groupi president Tom Farley leiab, et aeg on regulatsioonid ümber vaadata ning börsil olemine ettevõtete jaoks kasulikumaks muuta.

„Olen USA ametisse astuva valitsuse liikmetega vestelnud ja üldine suhtumine paistab selline, et me peame Ameerika ettevõtteid aitama,“ ütles Farley intervjuus Bloombergile täna ülemaailmsel majandusfoorumil Šveitsis Davosis. „Ollakse seda meelt, et üksmeelselt ja arukalt töötades saame motiveerida ettevõtete noteerimist börsil. Juba ammu oleks aeg regulatsioone muuta, et keskkonda USA börsifirmade jaoks parandada.“

Kuigi 2016. aasta oli esmaste avalike aktsiaemissioonide poolest vaene, mõne mõõdupuu järgi viimase 20 aasta vaeseim, on väljavaated Farley hinnangul nüüd paranenud. Seitse uut IPOt kaasavad tema sõnul börsilt lähinädalatel miljardeid dollareid.

Hetkel kuum