Pille Ivask • 19. veebruar • 1 min
Jaga lugu:

BlackRock ennustab USA börsile lendu

Dollarid
Dollarid  Foto: Bloomberg

Investeerimisfirma BlackRock teatas täna investoritele saadetud kirjas, et USA börs peaks vallutama aina uusi tippe, kuna maksusoodustused ning valitsuse plaanitavad kulutused loovad selleks hea pinnase.

BlackRocki peastrateeg Richard Turnhill märkis, et maksukärbete efekti pole USA börsil veel täies ulatuses näha, mis annab alust eeldada, et aktsiate hinnad tõusevad veelgi. Tema sõnul kajastuvad aktsiate hinnatõusus praegu pigem tugevad majandustulemused.

Euroopa börside kohta viitas Turnhill aga, et kuigi Euroopa ettevõtete majandustulemused olid head, on euro tugev ning see tähendab, et Euroopa börsid ei edene nii tempokalt kui muude piirkondade omad.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt