Indrek Mäe • 2 märts 2018

Nordecon hakkab Veskitamme liiklussõlme ehitama

Nordecon hakkab Veskitamme liiklussõlme ehitama.  Foto: Andras Kralla

Nordecon sõlmis maanteeameti ja Saue vallavalitsusega lepingu Tallinna piirile Laagrisse rajatava Veskitammi liiklussõlme ehitamiseks.

Täpsemalt hõlmab leping põhimaantee number 4 renoveerimist kilomeetritel 13-13,7 linnast väljuval suunal ning kilomeetritel 13-13,6 linna siseneval suunal. Samuti ehitab Nordecon ümber Vanasilla, Nõlvaku ning Seljaku tänava, rajab põhimaantee, Veskitammi tänava ning raudtee alla koos vajalike kommunkatsioonidega kergliiklejale mõeldud tunnelid.

Lisaks on Nordeconi õlul sadevee-, reoveekanalisatsiooni, drenaaži-, survekanalisatsiooni, vee- ja gaasitorustiku rajamine. Börsiettevõte on vastutav ka elektriülekandeliinide, telekommunikatsioonisüsteemide ja välisvalgustuse loomisel.

Projekti hind on ligi 6 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Ehitus algab märtsis ning kogu liiklussõlm valmib järgmise aasta novembriks.

Hetkel kuum