Mait Kraun • 4 aprill 2018

Spotify börsidebüüt tegi Rootsi miljardärid veelgi rikkamaks

Spotify tegevjuht Daniel Ek.  Foto: Bloomberg.

Spotify Technology börsidebüüt tegi Rootsi ühed rikkamad inimesed miljardite võrra jõukamaks, vahendab Bloomberg.

Spotify tegevjuht Daniel Ekil on ettevõttes 9protsendiline osalus ning selle väärtus ulatub 2,4 miljardi dollarini. Kaasasutaja Martin Lorentzoni osalus ulatub 12 protsendini, mis tähendab, et tema vara väärtus kasvas 3,4 miljardi dollarini, selgub Bloombergi miljardäride indeksi andmetest.

Spotify aktsiatega alustati New Yorgi börsil kauplemist teisipäeval. Esimesel kauplemispäeval kallines ettevõtte aktsia 12,9 protsenti, mis tähendab, et omanike vara kasvas mitmesaja miljoni dollari võrra.

Firma turuväärtus on veidi üle 26 miljardi dollari.

Hetkel kuum