Rait Kondor • 22. juuli 2019 kell 22:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börs: aktsiad tõusid tulemuste hooaja valguses

Maaklerid New Yorgi aktsiabörsil.  Foto: REUTERS/Brendan McDermid

Esmaspäeval USA aktsiaturud tõusid, kui suurte tehnoloogiaettevõtete aktsiad kerkisid teise kvartali tulemuste teavitamise ootuses ning kiibitootjate aktsiad tõusid seoses spekulatsiooniga, et USA keeld oma tooteid Huaweile müüa võidakse tühistada.

Kolmapäeval pärast börsipäeva lõppu tulemused avaldava Facebooki aktsia kerkis 2%, Amazoni aktsia tõusis 1,1% ja Alphabeti aktsia tõusis 0,7%. Viimased kaks firmat avaldavad oma tulemused neljapäeval. Apple’i aktsia kerkis 2,3% 207,22 dollarini, kui Morgan Stanley tõstis Apple’i aktsia hinnasihi 231 dollari pealt 247 dollari peale, kirjutab Reuters.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum