Rait Kondor • 22 juuli 2019
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börs: aktsiad tõusid tulemuste hooaja valguses

Maaklerid New Yorgi aktsiabörsil.  Foto: REUTERS/Brendan McDermid

Esmaspäeval USA aktsiaturud tõusid, kui suurte tehnoloogiaettevõtete aktsiad kerkisid teise kvartali tulemuste teavitamise ootuses ning kiibitootjate aktsiad tõusid seoses spekulatsiooniga, et USA keeld oma tooteid Huaweile müüa võidakse tühistada.

Kolmapäeval pärast börsipäeva lõppu tulemused avaldava Facebooki aktsia kerkis 2%, Amazoni aktsia tõusis 1,1% ja Alphabeti aktsia tõusis 0,7%. Viimased kaks firmat avaldavad oma tulemused neljapäeval. Apple’i aktsia kerkis 2,3% 207,22 dollarini, kui Morgan Stanley tõstis Apple’i aktsia hinnasihi 231 dollari pealt 247 dollari peale, kirjutab Reuters.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum