investor Toomas • 23. jaanuar 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Hunt tuleb!

Investor Toomas  Foto: Anti Veermaa

Laupäeval olin muidugi kohal Investor Toomase investeerimiskonverentsil. Ja mis ma kuulen – hunt tuleb! Pean silmas inflatsiooni, mida turgudel pole pikka aega põhjust olnud karta. Pigem on muretsetud liiga madalate hindade pärast.

Nüüd hoiatasid analüütikud, et inflatsioon võib tagasi tulla arvatust kiiremini ja turud ei pruugi selleks valmis olla. Nagu vanas loos, kus kuri tuli lõpuks karja ja kedagi polnud kaikaga vastas. Inflatsiooni arvasid analüütikud selle aasta tõsisemate riskide hulka, kui see peaks turgudel järsud liikumised lahti päästma.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt