Rainer Vakra nimetab Eesti poliitilised Johnny Deppid

18. mai 2017, 10:05
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170518/ENTERTAINMENT/170519682/AR/0/AR-170519682.jpg

Kes lõikab Eesti poliitikas kõrisid? Kes ajab kärbsepiitsaga taga nähtamatuid nahkhiiri? Ja kes seilab piraadina seitset merd? Riigikogu keskkonnakomisjoni esimees Rainer Vakra nimetab värskes Kinopoliit Kosmoses, kes Eesti poliitilisest eliidist sobiksid kehastama Johnny Deppi kõige ikoonilisemaid filmirolle!

Saadet toetab Kino Kosmos IMAX

See on neljas osa kuueosalises poliitsatiiri saates Kinopoliit Kosmos, kus kuus Eesti tipp-poliitikut kuuest Eesti suurimast erakonnast saavad ülesandeks leida Eesti poliitilised vasted Hollywoodi kassahittidega seotud filmitegelastele. Vasted tuleb anda viiele erinevale tegelasele, oma erakonnast valida ei tohi ja kuna edu saadab neid, kes enda üle naerda oskavad, tuleb saatekülalisel lõpuks ka määrata, kes ta ise nimetatud filmitegelastest oleks.

"Kariibi mere piraadid - Salazari kättemaks" IMAX 3D's ainult KINOS KOSMOS IMAX

Osta pilet SIIT

Osta pilet SIIT

Meelelahutus on Äripäeva toimetusest sõltumatu rubriik, mis koostöös erinevate brändidega toob Äripäeva lugejani ärikastmes põneva meelelahutusliku sisu.
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. May 2017, 12:25
Otsi:

Ava täpsem otsing