15. veebruar 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Miljoniinvesteering, riigi võlakirjad ja parim uuriv ajakirjandus

Meelis Mandel  Foto: Andras Kralla

15. veebruari hommikuprogramm kajastas lisaks tähtsamatele uudistele rea põnevaid teemasid. Juttu tuli levinud veebibrauseri Chrome uutest nõuetest, kuidas riik võiks rahastada Tallinna-Tartu maanteed, kus peitub kinnisvaras tootlus, miks Eesti suurim plastitootja Hiiumaalt mandrile kolib ja parimatest uuriva ajakirjanike töödest ning võitjatest paljust muust.

Saates käis külas EstPak Plastiku üks omanik Marek Harjak, sõna said veel uuriva ajakirjanduse ehk Bonnieri preemia võitjad Risto Berendson ja Joosep Värk Postimehest ning Marge Väikenurm ja Piret Reiljan Äripäevast.

Samuti rääkisid kinnisvarainvestorid Peeter Pärtel, Karin Vinkel ja Kalle Aron ning Finantsinspektsiooni juht Kilvar Kessler ja Thomas Auväärt Rahandusministeeriumist.

Hommikuprogrammi tegid Meelis Mandel ja Rivo Sarapik.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt