27. aprill 2018 kell 8:00

Pankades tekitab ebakindlust konto nõuete leevendamine

Äripäeva raadios debateerisid rahapesu tõkestamise reeglite teemal justiitsminister Urmas Reinsalu, Luminori panga esindaja Marilin Pikaro ja finantsinspektsiooni rahapesu tõkestamise spetsialist Matis Mäeker.  Foto: Ivar Kuldver

Pangaliidu esitatud soovituste põhjal otsib nüüd riik võimalusi, kuidas rahapesu tõkestamise reeglitega niimoodi toimida, et suur osa mitteresidente ei kaotaks võimalust Eesti äri ajada.

Saatest "Debatt" saab teada, millised plaanid on ministeeriumides, kuidas nendesse suhtuvad pangad ja mil määral üldse saab Eesti rahvusvahelisi nõudeid lõdvendada. Stuudios on justiitsminister Urmas Reinsalu, Luminori vastavuskontrolli valdkonna juht Marilin Pikaro ja finantsinspektsiooni rahapesu tõkestamise ekspert Matis Mäeker. Saadet juhib Kadri Põlendik.

Hetkel kuum