1 mai 2018

Väärtuspõhine investeerimine praktikas

"Intelligentne investor"  Foto: Andres Haabu

Saates võetakse luubi alla äsja eesti keeles ilmunud "Intelligentne investor", mida maailma üks edukamaid investoreid Warren Buffett on nimetanud kaugelt kõige paremaks investeerimisraamatuks, mis on kunagi kirjutatud.

Saates otsitakse vastust küsimusele: kes, miks ja kuidas peaks väärtusinvestori piiblit lugema? Neile ja paljudele teistele küsimustele aitavad vastata raamatu "Intelligentne investor" toimetaja ja pikaaegne majandusajakirjanik Aivar Õepa, Swedbanki investeeringute strateeg Tarmo Tanilas, advokaat ja investor Indrek Naur ning Nasdaq Tallinna börsi juht Kaarel Ots. Saade on salvestatud läinud nädalal toimunud ürituselt "Intelligentne investor" praktikas.

Saadet juhib Juhan Lang.

Hetkel kuum