11. juuni 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Kuidas saada kuninglikku hinda?

Põlvamaa väikefirma, looduslikke ehitusmaterjale tootva OÜ Saviukumaja tegevjuht ja omanik Marko Kikas (vasakul) ja Martin Hütt seisavad Mooste mõisa endises tööhobuste tallis asuvas töötoas näidiste stendi juures.  Foto: Väinu Rozental

Äripäev eetris toimetajad valisid möödunud nädala võitjaks Põlvamaa väikefirma Saviukumaja omaniku Marko Kikase, kel õnnestus teha elu tehing Araabia ülikuga.

Lisaks tuli saates juttu raskustesse sattunud puitmajatootjast Ritsu, Edgar Savisaare pääsemisest kohtu alt, Tallinna Sadama aktsiate märkimisest ning veel muustki. Saates arutlevad teemade üle Äripäeva ajakirjanikud Aivar Hundimägi, Kristel Härma ning Viivika Rõuk.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt