Äripäev • 24. juuli 2018
Jaga lugu:

Maksukorralduse seadusest, pensionidest ja lennukompensatsioonidest

Toomas Uibo (Nordica turundus- ja kommunikatsioonijuht)  Foto: Andres Haabu

Maksukorralduse seaduse muudatus annab maksuametile suuremad volitused maksuvõlgade sissenõudmisel ning võimaldab vaadata ka firma juhatuse liikmetest kaugemale. Kas suuremad õigused võivad viia omavoli või muude probleemideni ning kuidas end selle eest kaitsta?

Küsimustele aitab vastust leida Cobalti advokaadibüroo partner ja maksuvaldkonna juht Egon Talur. Veel võtame fookusesse lennukompensatsioonid ning uurime Nordica turundus- ja kommunikatsioonijuhilt Toomas Uibolt, millistel juhtudel ja kui palju on ärajäänud või hilinenenud lendude eest õigus hüvitist saada. Kuna lähenemas on kohustusliku pensionifondi osakute vahetamise tähtaeg, räägib LHV pensionifondide fondijuht Kristo Oidermaa, millal seda oleks mõistlik teha, milliseid alternatiive turult leiab ning millist tootlust leiab koduettevõtete hulgast.

Hommikuprogrammi veavad Liis Amor ja Indrek Mäe.

Jaga lugu:
Hetkel kuum