Maksukorralduse seadusest, pensionidest ja lennukompensatsioonidest

24. juuli 2018, 07:00
Toomas Uibo (Nordica turundus- ja kommunikatsioonijuht)
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180723/BROADCAST/180729922/AR/0/AR-180729922.jpg

Maksukorralduse seaduse muudatus annab maksuametile suuremad volitused maksuvõlgade sissenõudmisel ning võimaldab vaadata ka firma juhatuse liikmetest kaugemale. Kas suuremad õigused võivad viia omavoli või muude probleemideni ning kuidas end selle eest kaitsta?

Küsimustele aitab vastust leida Cobalti advokaadibüroo partner ja maksuvaldkonna juht Egon Talur. Veel võtame fookusesse lennukompensatsioonid ning uurime Nordica turundus- ja kommunikatsioonijuhilt Toomas Uibolt, millistel juhtudel ja kui palju on ärajäänud või hilinenenud lendude eest õigus hüvitist saada. Kuna lähenemas on kohustusliku pensionifondi osakute vahetamise tähtaeg, räägib LHV pensionifondide fondijuht Kristo Oidermaa, millal seda oleks mõistlik teha, milliseid alternatiive turult leiab ning millist tootlust leiab koduettevõtete hulgast.

Hommikuprogrammi veavad Liis Amor ja Indrek Mäe.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. July 2018, 13:55

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing