Neeme Korv • 26. september 2019 kell 10:26

Mida toob järgnev aasta autoturule?

Kolmapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis oli külas Amserv Grupi juht Raivo Kütt, kes oli ka majanduskonverentsi Äriplaan 2020 üks esinejaid.

Raivo Kütt näeb autoturul jahenemise märke.   Foto: Liis Treimann

Vaatlesime, mis hakkab lähiajal juhtuma automüügis: kuidas reageerivad tootjad tarbijate muutuvatele hoiakutele ja üha rangematele keskkonnaregulatsioonidele, milliseid üllatusi on varuks müüjatel. Küsisime külaliselt, milliseid uudiseid võiks tuua aasta 2020 Eesti autoturule.

Maailma vanima reisifirma Thomas Cooki langemisest ja juhtunu järelmõjudest käis rääkimas Eesti Turismifirmade Liidu president Merike Hallik. Uurisime, kui suure kraatri maailma turismiärisse tekitas reisihiiglase plahvatus, millised sektorid said ja saavad veel pihta lööklainest ning kas midagi muutub seetõttu ka Eestis. Küsisime ka, kes lõikab juhtunust kasu, sest Isegi suurte kaotuste puhul leidub alati keegi, kes võidab.

Hommikuprogramm tegi ka lülitusi Alexela Kontserdimajja, kus algas meie mõjukaim majanduskonverents Äriplaan. Vahendasime esimesi muljeid ja emotsioone saabunud külalistelt ning äripäevlastest korraldajatelt.

Hommikuprogrammi juhid olid Indrek Mäe ja Neeme Korv.

Intervjuud Kütiga saab kuulata siit:

Intervjuud Hallikuga saab kuulata siit:

Hetkel kuum