• Jaga lugu:

  Juunis jõuavad turule Elektrumi elektriautode laadijad

  Elektrumi tootearendusjuht Mario RaestikFoto: Foto: Elektrum

  Alates 2021. aasta juunist jõuavad turule Elektrumi elektriautode laadijad koos paigaldusteenuse võimalusega, rääkis "Sisuturundussaates" Elektrumi tootearendusjuht Mario Raestik.

  Elektriautode laiem kasutamine aitab täita globaalseid kliimaeesmärke ja kogub meie ühiskonnas aina enam populaarsust oma ökonoomsuse, lihtsuse ja mugavuse tõttu. Elektrum aitab nii kodutarbijal, korteriühistul ja ärikliendilkliendil valida oma elektriautole sobiv laadija ning teostada vajadusel ka paigaldus.
  Saates jagatakse nõu, kuidas leida oma koju sobiv elektriauto laadija? Lisaks tuleb juttu sellest, millega peavad arvestama ärihoonete parklate omanikud ja millised laadijad sobivad ärihoonete parklatesse.
  Saatejuht on Hando Sinisalu.
  Kuula saadet siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.