• Miterassa: Sony toob alanud aastal turule põnevad telerimudelid

  Sony avalikustas CES-i esitlusel oma 2022. aasta uued telerimudelid. Tulemas on nii QD-OLED kui mini-LED ekraanid. Kõik Bravia telerid on varustatud ka Google TV-ga.

  Uutest tehnoloogilistest lahendustest tasub Miterassa turundusjuht Enid Udrase sõnul tuua esile QD-OLED uudismudelid. „Quantum Dot (QD) OLED tehnoloogiaga tulevad välja 55- ja 65-tollised Master-seeria A95K telerid, mis on ühtlasi ka Sony esimesed sellise ekraaniga televiisorid,“ avaldab Udras.
  QD lubab kuvada tavalisest oluliselt heledamat pilti ja enam värve. Selle tehnoloogia võimekus peaks olema praegu kuni 93% inimese poolt nähtavast värvispektrist.
  Uudised on veel
  CES-il esitleti ka mini-LED tehnoloogiaga ekraane. Selle uue tehnoloogia said uued 75- kui 85-tollise valikuga Z9K seeria mudelid, samuti X95K seeria, kus mini-LED tehnoloogia leiab 65-, 75- ja 85-tollistest mudelitest. See tehnoloogia lubab teha õhemaid ekraanipaneele, kuna iga ekraanipiksli taga on eraldi väga väike valgusdiood, mis vaid seda pikslit tagant valgustab.
  „Selline taustvalgustus tagab parema kontrasti ja heledamad detailid tumedal taustal ei kuma servadest läbi, nagu võib juhtuda mõnede tavaliste LCD paneelidega,“ tõdeb Miterassa turundusjuht.
  Lisaks tõi Sony CES-il avalikkuse ette veel uued MASTER seeria A90K ja A80K 4K OLED- ning X90K 4K LED-seeria telerid. Sony avalikustab uute mudelite hinnad kevadel ning peagi pärast seda jõuavad telerid müüki ka Sony Center kauplustesse.
  Miterassa esindab Sony Eestis juba üle 20 aasta
  Miterassa OÜ on Eesti ettevõte, mis esindab juba rohkem kui 20 tegutsemisaastat maailma juhtiva tehnoloogiaettevõtte Sony erinevaid ärivaldkondi Eestis. Lisaks omab Miterassa OÜ ka Sony Center/Miterassa kaupluseid T1 keskuses ning Endla Ärimajas.
  Lisaks toodete jaemüügile tegeleb ettevõte ka audio- ja videoseadmete tehnilise projekteerimise, paigalduse ja hooldusega. Ettevõtte projektide hulka kuuluvad mitmete tuntud spaade (näiteks Tallinn Viimsi Spa, Mustamäe Elamus Spa), kinode, kultuurikeskuste, müügipindade, restoranide ja erapindade heli- ja pildilahendused.
  Miterassa e-poest ja kauplustest leiad sellised tuntud brändid nagu Sony (kõik tootekategooriad), Bose, Bang & Olufsen, Apple, Marshall, Sennheiser, JBL, Beats, SteelSeries, Razer, HyperX, JLAB ja Bowers & Wilkins.
  Lisaks jaemüügile tegeleb ettevõte ka hulgimüügiga. Seega kui otsid oma ettevõtte tööruumidesse või töötajatele tehnikat (kõrvaklapid, kõlarid, telerid, ekraanid, konverentsitehnika sh mikrofonid, kaamerad), siis küsi hinnapakkumist või tutvu tootevalikuga miterassa.ee.
  Sony Bravia Google TV-ga nutitelerite suurima valiku leiab siit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
USA uute kodude müük langes 9 aasta kiireimas tempos Kõrged laenuintressid survestavad nõudlust
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Parim juht Madis Toomsalu: Eesti parim juht on hoopis mu ema
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.