• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kanal 2 otsustas loobuda IP Multimeedia teenustest

  Taska sõnul pole Kanal 2 rahul IP Multimeediaga, kuna agentuur on müünud nendega kooskõlastamata teiste meediakanalite reklaamiaega kokku ligi nelja miljoni kroo-ni ulatuses.
  Taska ütles, et kui IP Multimeedia Tallinn loodi, oli firma eesmärk müüa eelkõige Kanal 2 reklaamiaega.
  «Meil oli IPga eksklusiivleping, mille kohaselt nemad müüvad meie reklaamiaega, teiste meediaesindajate rek-laamiaja müük võis toimuda ainult kooskõlastatult Kanal 2ga,» märkis Taska. «Kuna lepingut on rikutud ja IP Multimeedia töötajatel ei ole piisavalt aega pühenduda Kanal 2 reklaamiaja müümisele, peame hakkama looma oma reklaamiosakonda.»
  Kanal 2 juhatuse esimehe ütlusel jääb Kanal 2 reklaamisissetulek käesoleval aastal alla kümne miljoni krooni, kuigi telekanalite vaadatavuse reitingute põhjal võiks tulemus olla tema sõnutsi märgatavalt parem.
  «Eesti Televisioon on oma reklaamitulust rääkides öelnud välja numbri suurusjärgus 30 miljonit krooni, samal ajal on Kanal 2 vaadatavus prime-time'i ajal suurem kui ETV-l,» märkis Taska.
  Taska ütles, et ta ei süüdista loodetust halvemates reklaamimüügitulemustes IP Multimeedia Tallinna osakonna töötajaid, vaid kogu firma struktuuri.
  IP juhtkond otsustas kuu aega tagasi luua Baltimaades iseseisvate meediamüügiagentuuride asemel ühise katusorganisatsiooni, mille keskus asub Riias.
  «IP otsus viia kõik Baltimaade agentuurid ühe katuse alla pärsib tunduvalt IP kohalike üksuste, eelkõige Eesti ja Leedu kontori arengut,» selgitas IP Multimeedia Tallinna endine tegevdirektor Monika Salu, kes lahkus ametist paar nädalat tagasi.
  Katusorganisatsiooni moodustamine Lätis annab soodsa positsiooni Läti agentuurile. Eesti jaoks tähendab struktuurimuutus Salu ütlusel venivaid kooskõlastamisprotsesse ja kohaliku müügiosakonna staatust.
  Salu märkis, et tõenäoliselt kaotab IP Multimeedia Tallinn, mis kuulus seni juhtivate meediamüügiagentuuride hulka Eestis, ümberstruktureerimise tõttu märkimisväärse osa oma turust Eestis.
  «Selline struktuurimuutus ei ole soodne ka meie meediaesindajatest lepingupartneritele,» kinnitas Salu.
  Ta ütles, et IP peakontori pealesunnitud ümberkorraldused oli põhjus, miks ta otsustas lahkuda IP Multimeedia Tallinna tegevdirektori kohalt.
  Kanal 2 pretensiooni kohta, et IP Multimeedia Tallinn ei müünud Kanal 2 reklaamiaega piisavalt aktiivselt, ütles Salu, et kuna aasta alguses olid Kanal 2 reitingud tunduvalt madalamad kui praegu, siis ei võimaldanud see sõlmida piisavalt häid lepinguid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Toiduliidu juht: ma ei saa aru, kas meil on sügisel gaasi või ei ole
Eesti tarnekindluse eest vastutavate ametnike väljaütlemised on muutnud kogu tööstussektori ärevaks. Samas ei paista tulevik paljudele probleemidele vaatamata ainult mustades toonides, kirjutab Eesti Toiduainetööstuse Liidu juht Sirje Potisepp vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Eesti tarnekindluse eest vastutavate ametnike väljaütlemised on muutnud kogu tööstussektori ärevaks. Samas ei paista tulevik paljudele probleemidele vaatamata ainult mustades toonides, kirjutab Eesti Toiduainetööstuse Liidu juht Sirje Potisepp vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Starbucks väljub viimaks Vene turult
Starbucks teatas lõplikust väljumisest Vene turult, kus ketil oli 130 kohvipoodi ja ligi kaks tuhat töötajat.
Starbucks teatas lõplikust väljumisest Vene turult, kus ketil oli 130 kohvipoodi ja ligi kaks tuhat töötajat.
Parimad juhid: avaliku sektori juhtide palgad peavad tõusma
Konkursi parim juht finalistid LHV Grupi juht Madis Toomsalu ja Enefit Green juht Aavo Kärmas leidsid saates „Kuum tool“, et avaliku sektori tasud peaksid olema kõrgemad kui täna. Tänavusel konkursil esikolmikusse jõudnud kahe börsifirma juhi palganumber on näiteks kolm korda kõrgem kui konkursil kolmandal finalistil, Häirekeskuse juhil Kätlin Alvelal. Juhid on juhid ja vahet ei olegi, kas nad on eraettevõttes või avalikus sektoris, leidis Aavo Kärmas.
Konkursi parim juht finalistid LHV Grupi juht Madis Toomsalu ja Enefit Green juht Aavo Kärmas leidsid saates „Kuum tool“, et avaliku sektori tasud peaksid olema kõrgemad kui täna. Tänavusel konkursil esikolmikusse jõudnud kahe börsifirma juhi palganumber on näiteks kolm korda kõrgem kui konkursil kolmandal finalistil, Häirekeskuse juhil Kätlin Alvelal. Juhid on juhid ja vahet ei olegi, kas nad on eraettevõttes või avalikus sektoris, leidis Aavo Kärmas.
Soome suurim maasikakasvataja palkab ukrainlaste asemele tailased
Soome suurim maasikakasvataja Koivistoinen Mansikkapaikka, mis on varasematel aastatel tuginenud Ukraina tööjõule, kasutab sel suvel Tai marjakorjajaid.
Soome suurim maasikakasvataja Koivistoinen Mansikkapaikka, mis on varasematel aastatel tuginenud Ukraina tööjõule, kasutab sel suvel Tai marjakorjajaid.
Ehituses mõjutavad otsuseid riik, alampakkujad ja teadmatus
Mõjukuse näitaja on see, kui keegi suudab sektorit mingis suunas liigutada. Ehituses ei ole ühtegi sellist inimest, kes suudaks seda üksinda teha, leidis Otsustajate TOPis ehitussektori pingerivis teisel kohal olev Raivo Rand.
Mõjukuse näitaja on see, kui keegi suudab sektorit mingis suunas liigutada. Ehituses ei ole ühtegi sellist inimest, kes suudaks seda üksinda teha, leidis Otsustajate TOPis ehitussektori pingerivis teisel kohal olev Raivo Rand.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.