• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kinnisvara hindajad peavad konverentsi

  Tiitsi sõnul asutati EKHÜ aasta tagasi eesmärgil arendada kinnisvara hindamise alast haridust ja uuringuid. Tegemist on eraisikute ühinguga, mille 42 liiget töötavad erinevates Eesti era- ja riigiettevõtetes.
  Olukorras, kus pikkade aastate jooksul puudus normaalne majandus ja kinnisvaraturg, puudus ka vajadus kinnisvara hindamise järele, lausus Tiits. Praegu on Eestis Tiitsi sõnul vaid paarkümmend head hindamisspetsialisti, kes suudavad pakkuda usaldusväärset teenust. Palju on hindajaid, kelle kutse-eetika jätab lihtsalt soovida, lisas Tiits.
  Tiitsi ütlusel tugineb varade hindamine klassikalisele ja tänapäevasele majandusteooriale. Igal riigil on oma majanduslik ja õiguslik eripära, mis ei muuda aga nimetatud põhimõtete ja tehnikate rakendatavust.
  Konverentsi avaettekande teeb rahvusvahelise hindamise standardite komitee president Lincoln W. North Kanadast. Konverentsi teemad on seotud hindamisprobleemidega reformimaades ja rahvusvaheliste standardite rakendamisega.
  Konverentsist võtavad osa Soome, Rootsi, Norra, Taani, Saksamaa, Kanada, Leedu, Läti ja Eesti spetsialistid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Eesti Energia viib Enefit Greeni börsile Lisatud intervjuu Aavo Kärmasega!
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.