• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Enn Pant lahkus Eesti Merelaevanduse nõukogust

  ASi Hansatee peadirektor Enn Pant ei ole alates 1. maist enam ASi Eesti Merelaevandus nõukogu esimees, kuni erastamisprotsessi lõpuni töötab nõukogu esimehe kohusetäitjana Ühispanga nõukogu esimees Aare Urm.
  Ekskantsler Enn Pant ütles, et esitas lahkumisavalduse rahandusminister Mart Opmannile talvel, kuna töötab nüüdsest eraettevõttes.
  Mart Opmann arvas Pandi Merelaevanduse nõukogu koosseisust välja tuginedes riigi poolt eraõiguslike juriidiliste isikute asutamise ja nendes osalemise seadusele.
  Pant määrati Merelaevanduse nõukogu esimeheks eelmise aasta 28. augustil.
  Kommenteerides maksuameti peadirektori Kalev Järvelille kuulumist Hansatee juhtkonda ütles Pant, et tegu on juriidilise küsimusega. Tema sõnul valitakse ettevõtte juhatus aasta lõpus, iga-aastasel aktsionäride üldkoosolekul. Kuna eelmisel aastal kuulus Hansateest 45% Merelaevandusele, mis on aga sajaprotsendiliselt riigi oma, valiti Järvelill juhatusse kui riikliku kapitali esindaja, lausus Pant. Praegu kuulub Eesti Merelaevandusele ligi 1% Hansatee aktsiatest. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Elektri hind lööb gongi: ongi aeg!
Inimene hakkab ikka tegutsema siis, kui viimane häda käes ja surm silme ees. Ent miks oodata selg-vastu-seina-hetke, kui antakse juba ilmseid märguandeid, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Inimene hakkab ikka tegutsema siis, kui viimane häda käes ja surm silme ees. Ent miks oodata selg-vastu-seina-hetke, kui antakse juba ilmseid märguandeid, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tallinna börs lõpetas päeva plussis Balti börsiindeksit vedas alla Ignitis
Tallinna börsi tõusu juhtisid täna PRFoods, Arco Vara ja Tallink. Balti börsiindeksit vedas alla aga Ignitise aktsia odavnemine.
Tallinna börsi tõusu juhtisid täna PRFoods, Arco Vara ja Tallink. Balti börsiindeksit vedas alla aga Ignitise aktsia odavnemine.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
Volikokku pürgijad: Tartust peab saama maailma ja maailmast Tartusse
Tartu valimisnimekirjade esindajad ei pea seda linna maailma nabaks, kuhu inimesed jäävad ja tulevad iseenesest, küll aga kogu Lõuna-Eesti arengut mõjutavaks ettevõtluskeskuseks. Niisugune paik vajab häid ühendusi, selgub Äripäeva valimiste-eelsest küsitlusest.
Tartu valimisnimekirjade esindajad ei pea seda linna maailma nabaks, kuhu inimesed jäävad ja tulevad iseenesest, küll aga kogu Lõuna-Eesti arengut mõjutavaks ettevõtluskeskuseks. Niisugune paik vajab häid ühendusi, selgub Äripäeva valimiste-eelsest küsitlusest.