• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kuum ilm peletab investorid börsilt

  Viimaste päevade kuumad sündmused pole investoreid suvemajadest börsile naasma sundinud. Eile, kus börsile tuli huvitavat informatsiooni ettevõtete majandustulemuste kohta ilmselt rohkem kui ühelgi päeval varem, oli Tallinna börsi ja vabaturu kogukäive vaid 34 364 071,13 krooni.
  Teiste hulgas teatas eile esimese nelja kuu kasumi ka Saku õlletehas. Rohkem, kui 5,34 mln kroonine aruandeperioodi puhaskasum, rõõmustas investoreid kindlasti teadmine, et üks Eesti aktsiaturu vanimaid tegijaid valis siiski börsile jäämise. Igati tervitatav otsus leidis heakskiidu ka turul ja aktsia hind kerkis üleeilselt 35,25 kroonilt 39 kroonile eile, ehk 10,64%. Ühtlasi oli Saku aktsia 1,02 mln krooniga vabaturul eile enimkaubeldud.
  Börsile jõudis eile ka kaks uut aktsiat -- Baltika ja Viisnurk. Edukas debüüt lõppes Baltika aktsiale 35 tehingu ja 1,49 mln kroonise päevakäibega ning Viisnurga aktsiale 10 tehingu ja 1,48 mln kroonise käibega. Hinnad olid börsi sulgemisel vastavalt 45,85 ja 225 kr tasemel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Ampler avas Berliinis uue peakorteri
Elektrijalgrattaid tootev Ampler Bikes avas uue peakorteri ja esinduspoe Berliinis ning on tulevikus osas positiivne, vahendab ettevõtte uudises.
Elektrijalgrattaid tootev Ampler Bikes avas uue peakorteri ja esinduspoe Berliinis ning on tulevikus osas positiivne, vahendab ettevõtte uudises.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.