?otlane jahib investeeringuid

20. jaanuar 1998, 00:00

Välisinvesteeringute agentuuri direktori Ago Remmelga sõnul on tööleping agentuuri Suurbritannia esindajaga sõlmitud möödunud aasta lõpus. Esialgu asub agentuuri esindus Eesti Londoni saatkonna ruumes, hiljemalt juuniks soovib agentuur leida Londonis omaette kontoripinna.

Esindaja pidamine Londonis läheb agentuurile maksma ca miljon krooni aastas. Tema ülesanne on potentsiaalsete investorite Eestisse saatmine, kirjeldas Remmelg agentuuri esindaja tööd. Ta märkis, et pärast sisseelamisaega loodab välisinvesteeringute agentuur Londoni esindaja kaudu saada Eestisse vähemalt kolm investeerimisprojekti aastas.

Projektid, millega agentuur tegeleb, on suurusjärgus kümme miljonit kuni kaks miljardit krooni. Remmelg ütles, et Suurbritannias on hulk firmasid, kes võiksid Eestisse investeerida.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing