Tihenenud laevaliiklus viib hinnad alla

20. jaanuar 1998, 00:00

Konteinerveo hinnale Hollandi-suunal ei ennustata tõusu. Uute laevaliinide lisandumisega võivad konkurentsi tugevnemisest tingituna veohinnad langeda.

Eestist otse Amsterdami laeva ei sõida. Tallinnast väljuvad laevad Antwerpeni ja Rotterdami. Regulaarselt on käigus kolm laevaliini. Kuna viimane neist lisandus alles möödunud aasta detsembris, ei ole hinnad veel veoturu uue olukorra kohaselt välja kujunenud.

Täisautovedu Amsterdami on kallim kui laeva kasutada. Autovedu Eestist muutub soodsamaks, kui sihtpunkt asub sügavamal sisemaal ja pärast laevavedu tuleb ukseni veoks kasutada kohalikku kallist autoveofirmat. Melshipi andmetel maksab autotransport Rotterdamist Amsterdami 480 kuldnat (3408 krooni).

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing