Katkematu energia allikad (UPS)

15. aprill 1998, 00:00

Hind
Enamik täna pakutavatest UPSidest on parajad maja (või vähemalt korruse) jaoks ja sellest ka hind (nii et koma kohaga ei ole eksitud). Võrreldes hinda hulga pisi-keste UPSide hinnaga, tasub meeles pidada, et tegemist on reeglina onlineUPSiga, mida pisikeste hulgast raske leida.

Maja
Kui juba maja, siis tasub UPSimine läbi mõelda võimalikult vara ja koos ehitamiserenoveerimise-kaabeldusega. Pärast on üsna ebamugav veel ühte toiteliini vedada...

Surge
Juhul kui UPS tarbetu tundub, maksab igal juhul hoolitseda selle eest, et kõikidesse seadmetesse minev toide kaitstaks äkiliste suurte pingehüpete eest nn surge-protector'i abil. Palju odavam kui UPS, tormise augustiilmaga äärmiselt hea meelerahu tagamiseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing