Riigikogu vajab kiiresti kainestusmaja

20. aprill 1998, 00:00

Riigi huvides oleks kiiremas korras asendada riigikogu keldris asuv spordisaal kainestusmajaga, kuhu saaks paigutada purjus rahvaesindajaid. Möödunud nädala kolmapäeval tekitas Toompeal elevust Maaliitu kuuluv riigikogu liige Lembit Arro, kes kallistas naispolitseinikku ja jäi parlamendi saalis tukkuma. Kainestusmaja loomine Toompeale suurendaks meie kõigi julgeolekut. Praegune olukord tekitab külmavärinaid, sest purjus rahvasaadikud pääsevad vabalt parlamendi saali, kus määratakse ära Eesti riigis toimuv ja võetakse vastu otsuseid, mis puudutavad igat eestimaalast.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:22
    Otsi:

    Ava täpsem otsing