28. aprill 1998 kell 22:00

Aknakile ei lase eredat päikest tuppa3M Scotchtint päikesekaitsekiled

Ere päikesevalgus muudab töökeskkonna ebamugavaks -- pimestab, kütab ruumi kuumaks ja pleegitab tekstiilmatejale. Spetsiaalsete kaitsekihtidega aknakile Scotchtint peegeldab tagasi nii valgus- kui ka soojuskiirgust ja filtreerib välja pleegitava ultraviolettkiirguse (UV-kiirgus). Efektiivsemad kiletüübid on tõhusad soojusisolaatorid, peegeldades tagasi kuni 75% soojuskiirgusest. Aknakiled vähendavad kuni 80% valguskiirgust ja ligi 99% UV-kiirgust. Kile parandab klaasi tehnilisi näitajaid ja väljanägemist ning sobib büroo- ja üldkasutatavate hoonete, äriruumide ja elamute klaaskatuste, -akende ning -uste katmiseks, samuti autoakendele.

Hõbeda- ja pronksivärvilise, suitsu- ja sinakashalli või värvitu aknakile abil saab värskendada nii siseruumide kui ka fassaadi ilmet. Scotchtinti ilmastikukindlaid kilesid saab valida erineva läbipaistvus- ja peegeldusastmega kilevariantide seast.

Scotchtint Plus energiakile toimib topelt isoleerivalt -- suvel kaitseb päikesekiirte soojendava mõju eest ja talvel vähendab kolmandiku võrra soojuskadusid, vähendades ühtlasi talvist küttekulu. Energiakile kaitseb ka heleda valguse ja UV-kiirguse eest.

Kiletatud klaas on tugevam ja selle purunemisel ei paisku killud laiali. Peegelkilega kaetud aken kaitseb ruume ka võõra pilgu eest.

Hetkel kuum