• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vene reformipoliitikud häbipostis

  Reformipoliitikute juhi Anatoli T?ubaisi liitlase Alfred Kochi asepeaministriks ja erastamisministriks oleku ajal tehti Venemaa suurimad ja kaalukamad erastamistehingud.
  Prokuratuur on andnud Kochi asja kohtusse ja tal oli keelatud Moskvast lahkuda, kuid Moskva raadio teatel on ta läinud «kiirele ärireisile» välismaale. Alfred Kochi, kelle president Boriss Jeltsin tagandas valitsusest mullu sügisel, süüdistatakse selles, et erastamisministrina on ta ebaseaduslikult jaganud Moskva südalinnas 21 riigile kuulunud luksuskorterit Kremli bürokraatidele, kaks neist omastas ta ise.
  Süüdistatute seas on ka erastamiskomitee endised juhtivad ametnikud Sergei Beljajev ja Aleksandr Kazakov ning föderaalse pankrotiameti endine juht Pjotr Mostovoi.
  Koch oli mullu sügisel segatud ka honorariskandaali, mis oli seotud reformipoliitikute raamatu ülisuurte honoraridega. Väidetavalt oli raha pärit Uneximbankist, mis mullu koos ärimees George Sorosiga omandas 25% suurest telekommunikatsioonifirmast Svjazinvest, mille erastamist korraldas just Alfred Koch. Selle asja avalikuks tulek kahjustas tõsiselt reformipoliitikute mainet.
  Analüütikute hinnangul on praegu investeerimisfirmat Montes Auri juhtiva Kochi ründamine T?ubaisi ja Berezovski vahelise võitluse uusim episood. DI-FT-ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.