• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ühispanga kasum 1,7 mln kr

  Reedene börsipäev olulisi muutusi aktsiaturul ei toonud. Jätkus ilma kindla suundumuseta loid kauplemine. ÄP indeks tegi päevaga napi 0,06protsendise languse, 629,54 punktile. Börsi ja vabaturu päevakäive ulatus tagasihoidliku 43,53 mln kroonini.
  Reedel avaldasid oma aprillikuu tulemused kaks õige pea liituvat panka. Paar minutit enne börsi avamist teatas oma tulemused Tallinna Pank ja paar minutit enne börsi sulgemist Ühispank. Mõlema panga kasumid olid tagasihoidlikud -- Tallinna Pangal 625 000 kr ja Ühispangal 1,7 mln kr. Kuigi turg pankadelt kuigi häid tulemusi ei oodanud, on Ühispanga se-davõrd väike kasum siiski veidi ootamatu, kasvõi Hoiupanga aprillikuu kasumiga võrreldes.
  Turg Ühispanga kasumile reedel reageerida ei jõudnud ja tänane kauplemine peab näitama, kuidas nii väikesesse kasumisse suhtutakse. Tallinna Panga aktsia hind kukkus reedel 2,3%, olles sellega pangasektori suurim kukkuja.
  Kuigi pankade nõrkasid kuutulemusi osati oodata ja väga suurt tagasilööki see anda ei tohiks, on siiski raske uskuda turu ärkamist selliste uudiste tulemusel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.