• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Siimann: kabinet ei muutu

  «Teade kolme ministri väljavahetamisest on ajakirjanduslik väljamõeldis,» ütles Siimann eile valitsuse istungi vaheajal. «Mul ei ole põhjust valitsuse koosseisu muuta.»
  Kaitseminister Andrus Öövel, kes oli üks väidetavalt vabastatavatest ministritest, kinnitas, et Mart Siimann pole tal uut töökohta otsida soovitanud. «Valitsus pole võimalikke ministrivahetusi arutanud,» ütles ta.
  Esmaspäeval kirjutas Postimees, et peaminister Mart Siimann arutab oma lähemate nõuandjatega võimalust vahetada sel nädalal välja keskkonnaminister Villu Reiljan, majandusminister Jaak Leimann ja kaitseminister Andrus Öövel.
  Postimehe andmeil püüab Siimann pärast erakorraliste valimiste idee läbikukkumist vähendada valitsuskabinetis ekspeaministri Tiit Vähi toetajaskonda.
  Tiit Vähi kinnitas, et tema ja peaministri vahel valitseb usaldus. «Siimannil puudub igasugune vajadus praegu ministreid vahetada. Jutud Vähi ja Siimanni meestest valitsuses on puhas spekulatsioon ja ma ei kommenteeri seda,» ütles Vähi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Tallinna börs meelitab mind kohviaroomiga
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.