• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Võrguarvuti pidamine tuleb PCst odavam

  Ühel korralikult suure arvutivõrguga firma võrguadministraatoril ja arvutikasutajate tugihingel on alati palju jooksmist, kui midagi kontrollimist või sättimist vajab. Aina rohkem esitatakse sellise võrgu tööarvutile tingimusi, et ta oleks kaughallatav, st iga pisirikke pärast poleks vaja tugiisikul, kruvikeeraja käes, kohale joosta ja arvuti korpuse all midagi kruvida.
  Nüüd on turul esimene kodumaine võrguarvuti Microlink NetVision ja et Eesti ostjat liiga kasina konfiguratsiooniga mitte ära ehmatada, on sellel võrguarvutil ka kõik korralikud töövahendid: kiire CD-seade, Pentium II protsessor, sisseehitatud helikaart ja Wake-On-Lan'itoega võrguadapter.
  NLX-standardil põhinev arvutikorpus tagab lihtsa hooldamise, näiteks võib emaplaati eemaldada arvuti korpuse sahtlist kruvikeerajat kasutamata. See tähendab, et arvutitehnika uuendamine on lihtne. Ülalpidamiskulud on väiksemad kui tavalisel PC-l, sest peale kerge juurdepääsu kõigile komponentidele saab arvutit juhtida üle kohtvõrgu ja anda võrguadministraatorile teada võimalikest riketest, näiteks kui protsessori ventilaator töötamast lakkab.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Valitsus võttis vastu eelnõu, kuhu on riigifirma arust sisse kirjutatud huvide konflikt
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.