Keskerakonna lörtsitud rahvarindlus

06. oktoober 1998, 00:00

Edgar Savisaar pakkus nädalavahetusel oma pooldajaile taas meelepärast tsirkust -- kõneles kõlavalt, lubades paremat kevadet, kuid mitte parempoolset, ja jagas kinke. Näitas, et on sõnapidaja mees -- ütles: «Annad hääle astmelise tulumaksu poolt, saad külmiku.» Ja külmik leidis omaniku. Aga mis sel kõigel Rahvarindega (RR) pistmist on? Praegu jääb mulje, justkui oleks RR Keskerakonna patenteeritud firmamärk, millega too omatahtsi ümber käib -- rakendab valimisvankri ette, jagab külmikuid... RRil oli oma ajas oma koht. Las ta jäädagi ajalukku. Üle- ja alatähtsustamata. Mis tast niisama lörtsida.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 19:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing