• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Müügimeestele fikseeritud palk

  Viimastel kuudel on tõusnud müügimeeste põhipalk. Varasemast suuremat põhipalka makstakse siis, kui pole otseselt tegu aktiivse müügiga, vaid mahukate ja pikaajaliste teenuste või toodete projektmüügiga valdkondades, kus müügipersonali tootekoolitus on kallis ja pikaajaline.
  See tähendab, et kui uus müügimees on end katseajal näidanud heast küljest, siis edaspidi hakkab ta saama korralikku kindlat palka, millele võib lisanduda ka preemia. Selline fikseeritud palga suurem osa stabiliseerib tööjõu.
  Valdkondadest, kus müügiga on raskusi, kuid müügimehe sissetulek sõltub peamiselt müügitulemustest, lähevad inimesed meelsamini tööle just sellisesse firmasse, kus pakutakse enam stabiilsust, paremaid garanteeritud palgatingimusi.
  Firmadele on kõrge fikseeritud palga maksimine müügimeestele muidugi riskantne, sest kehva müügitegevuse tõttu, mis ei pruugi olla sõltuv müügiinimestest, vaid hoopis regiooni majandussituatsioonist laiemalt, võivad ees oodata majanduslikud raskused.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Evergrande jättis ka armuajal võlamaksed tegemata Ettevõte liigub pankroti poole
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Oleg Gross: "Ei uskunud, et turumajanduse tingimustes sellist asja näen" Kallis elekter võib tuua äride sulgemisi
Suurettevõtja Oleg Grossi sõnul on energia hinnatõus täiesti katastroofiline ning võib päris paljudele ettevõtetele saatuslikuks saada.
Suurettevõtja Oleg Grossi sõnul on energia hinnatõus täiesti katastroofiline ning võib päris paljudele ettevõtetele saatuslikuks saada.
Õiged lahendused jäävad sündimata liiga ettevaatlike tellijate tõttu
Riigihanke formaat ei võimalda pakkujal välja käia parimat lahendust ning pakkumised võivad hoopiski jääda tegemata, kuulb saatest „Lavajutud“.
Riigihanke formaat ei võimalda pakkujal välja käia parimat lahendust ning pakkumised võivad hoopiski jääda tegemata, kuulb saatest „Lavajutud“.