20. aprill 1999 kell 22:00

Liikluskindlustuse fondist hotellikett

Kohustusliku liikluskindlustuse müügist teeniv liikluskindlustuse fond kavatseb investeerida Tallinnas Koplis asuva hotelli Briis ümberehitusse paarkümmend miljonit krooni. Ei välistata võimalust, et pärast hotelli valmimist hakatakse seal ka ise hotelli operaatorteenust pakkuma. Teised hotelliärimehed on selle rahapaigutuse hinnanud riskantseks. Äripäev teeb ettepaenku, et lisaks Briisile võiks liikluskindlustuse fond osta ära ka Tallinna kesklinnas Stockmanni kaubamaja kõrval tühjalt seisva AB Kindlustuse büroohoone, samuti võiks investeerida Tartusse Estiko pooltühja kõrghoonesse. Nii tekiks Eestisse liikluskindlustuse fondi näol üldrahvalik hotellikett, mille tekkimisele on kaasa aidanud kõik sõidukiomanikud.

Hetkel kuum