• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sacco & Vanzetti võlad lähenevad miljonile

  Trükikoja AS Print Center juht Lauri Lahtmäe rääkis eile, et Sacco & Vanzetti on firmale ligi 300 000 krooni võlgu eri trükiste eest. Tema sõnul on reklaamiagentuuri esindajad korduvalt lubanud esitada maksegraafiku, aga pole seda seni teinud. «Vahepeal olid nad üldse kadunud,» lausus Lahtmäe.
  Sacco & Vanzetti võlgneb veel ASile Iloprint 300 000 krooni Ühispanga tellitud tööde eest ja ASile Prisma Print üle 70 000 krooni.
  Sacco & Vanzetti asutaja ja juht, tänavu kirjanduse aastapreemia pälvinud Kaur Kender kirjutab praegu New Yorgis oma kolmandat romaani. «Mul pole Iloprindi ja Sacco võlgadega mingit pistmist,» rääkis Kender. «Ma ei põgenenud ega hüpanud ära. Sõitsin nagu iga teine inimenegi.»
  «Väide, et Kaur Kenderil ei ole pistmist firmaga, on vale. Äriregistri andmetel on ta senini Sacco & Vanzetti juhatuse liige koos Rein Pakiga,» rääkis Iloprindi tegevdirektor Rein Kaarma. Ta nentis, et oma raha tagasi saada on raske, aga Iloprint proovib läbi rääkida endiste Sacco & Vanzetti töötajatega. «See asi lõpeb niikuinii pankrotiga,» lausus ta.
  «Töötajad on kaotanud lootuse, et Sacco & Vanzetti tööle hakkab,» rääkis Kaarma. Tema sõnul tegutsevad reklaamiagentuuri töötajad nüüd teise firma nime all.
  Lauri Lahtmäe ei süüdista Kenderit praeguses olukorras. «Ta oli juba läinud, kui ma Sacco ja Vanzettiga koostööd alustasin,» nentis Lahtmäe.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tegelikult oleme me eriolukorras – käitugem siis vastavalt
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Investor: kui keegi teaks eduka idufirma valemit, siis kõik kasutaks seda
Kui eduka idufirma valem oleks olemas, siis kõik lihtsalt investeerikski sellistesse inimestesse ja ettevõtetesse, rääkis Äripäeva Raadio saates "Riskiraha" Spring Capitali juht Henri Treude. "Iga situatsioon on erinev ja igas situatsioonis toimib erinevat tüüpi asutaja. Tagantjärgi võime öelda, et see inimene on väga kihvt ja me juba algusest peale teadsime, et sealt tuleb midagi ägedat. Tegelikult ei tea."
Kui eduka idufirma valem oleks olemas, siis kõik lihtsalt investeerikski sellistesse inimestesse ja ettevõtetesse, rääkis Äripäeva Raadio saates "Riskiraha" Spring Capitali juht Henri Treude. "Iga situatsioon on erinev ja igas situatsioonis toimib erinevat tüüpi asutaja. Tagantjärgi võime öelda, et see inimene on väga kihvt ja me juba algusest peale teadsime, et sealt tuleb midagi ägedat. Tegelikult ei tea."
Eesti sadamate kaubamaht kasvas üheksa kuuga jõuliselt
Statistikaameti andmetel suurenes Eesti sadamate kaubamaht selle aasta üheksa kuu jooksul võrreldes eelmise sama perioodiga 9%.
Statistikaameti andmetel suurenes Eesti sadamate kaubamaht selle aasta üheksa kuu jooksul võrreldes eelmise sama perioodiga 9%.