• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Euro kurss läheneb ühele dollarile

  Euroopa ühisraha alustas nädalat nõrgenemisega uue rekordmadala kursini, sest rahuläbirääkimised Jugoslaavias lükkusid nädala teise poolde. Kella üheksa ajal hommikul (meie aja järgi) langes euro 1,0264 dollarini, mis teeb USD kursiks 15,2442 krooni. Eesti Pank fikseeris eile taas dollari krooniaja kõrgeima ametliku kursi 15,19091 krooni.
  Saksa marga suhtes oli USD kurss nii kõrge (1,9055 DEMi) viimati 13. oktoobril 1989.
  Euroopa ühisraha on nõrgenenud alates sõjategevuse algusest Kosovos (24. märts) 5,5 protsenti. Analüütikud prognoosivad euro nõrgenemist kuu lõpuks 1,017 dollarini, mis teeb Ühendriikide valuuta kursiks 15,3850 krooni. Sellel tasemel on arvatavasti juba karta Euroopa keskpanga interventsiooni.
  Rootsi, järgmise potentsiaalse Euroopa rahaliidu liikme elanikkonna toetus rahaliiduga liitumisele on järjest kahanemas. Majanduslehe Dagens Industrie küsitluse põhjal on liiduga liitumise pooldajate hulk kahanenud. 26. mail pooldas rahaliiduga liitumist 36%, vastu oli 39% küsitletutest. Võrreldes aprilliga oli pooldajate arv kahanenud 2 protsenti, vastu olijate arva aga kasvanud 2 protsendi võrra.
  Rootsi krooni kurss oli eile õhtul 1,7608 krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Raadiohommikus: olümpiavõitja, muusik, valimised ja linnaruum
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.