• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Laulupidu saab Laubre toolid

  IS Music Groupi (IMG) turundusjuhi Meigo Pruudeli sõnul ei jõutud asjaga varem põhjalikult tegeleda, sest nii Laubre osalusega IMG kui ka lauluväljaku direktsioon olid väga hõivatud. Pruudel väitis, et IMG ei kavatsenud lepingu täitmist edasi lükata.
  IMG turundusjuhi sõnul on lauluväljakule paigaldatavad toolid juba kaks nädalat Eestis, osa toole renditakse.
  Pruudel ütles, et toolide lauluväljakule toimetamine ei lähe midagi maksma.
  Pühapäevases Eesti Televisiooni saates Brauser rääkis Riho Rõõmus, et Laubre pole seni täitnud kahe aasta eest enne Michael Jacksoni kontserti lubatut. Eile ütles Rõõmus, et Laubrega on saavutatud kokkulepe ja lava ette seatakse 7000 klapptooli.
  Meelelahutusärimees Lauri Laubre, kelle juhitav firma Noxtun haldab ööklubi Dekoltee, on maksuametile võlgu 13,4 miljonit krooni. Praegu on Dekoltee suletud väidetavalt remondi tõttu.
  Omanikud on leidnud raha klubi remondiks omast taskust, väitis Meigo Pruudel. Samas keeldus ASi Noxtun juhtkond eile andma Äripäevale luba pildistada ööklubi seestpoolt.
  Tallinna Maailmakaubanduse Keskuse ASi peadirektor Aivar Rauam ütles eile, et firma ei ole eraldanud tütarettevõttele Noxtun raha ööklubi remondiks.
  ASi Noxtun juhtkond on võlad maksuametile vaidlustanud ega ole selle kohta veel lõplikku vastust saanud.
  Autor: Mihkel Kumari
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.