Väinu Rozental • 4. juuli 1999 kell 22:00

Lukoil jätkab Mammastes kütusemüüki

Maantee äärest on maha võetud sildid, mis suunasid transpordiettevõtte ASi Kagutrans väravas asuvasse tanklasse. Kagutransi valvuri kinnitusel suleti tankla juba nädal tagasi. «Kohalike pettumus oli suur,» rääkis noorepoolne valvuritädi eile lõuna paiku ja lisas, et Johnny tankla oli Põlvamaa odavaim tankla.

Tankla naabruses elava habemikust vanamehe kinnitusel pole keegi kohalikest kurtnud diislikütuse halva kvaliteedi pärast. «Tõsi, tühikäigul ei tahtnud mootor alati tõrgeteta käia,» möönis mees, kes ise sõidab diisliküttel Toyotaga.

Lukoili Mammaste tankla operaator Malle Saadik ütles eile, et ta teab, et nende tanklas oli probleeme bensiini 95E väävlisisaldusega. «Kuigi see oli lubatust suurem, ei kahjusta see auto mootorit,» väitis Saadik.

Saadiku sõnul lõppes neil just kahe nädala pikkune reklaamikampaania Kagu Raadios. «Nüüd, kui see pauk tuli, arvasime, et käive langeb kolinal,» rääkis Saadik. «Päevakäivet vaadates ei saa öelda, et midagi muutunud oleks.»

Saadiku sõnul on kahe päeva jooksul vaid üks härrasmees huvi tundnud, kuidas müüdav 95E võib tema auto mootorile mõjuda.

Põlvamaa elektrik Raivo Vikat tunnistas, et üldiselt käib ta Lukoili bensiinijaamas harva bensiini tankimas. «Käisin ikka Johnny tanklas, aga see on kinni pandud,» seletas Vikat. Vikat ei suuda meenutada, et kellelgi tema tuttavaist olnuks pretensioone Johnny või Lukoili bensiinijaamas müüdava autokütuse suhtes.

Lukoili Mammaste bensiinijaamas maksis eile bensiin 95E 7.05 ja diislikütus 5.45.

Hetkel kuum