• Jaga lugu:

  Lukoil jätkab Mammastes kütusemüüki

  Maantee äärest on maha võetud sildid, mis suunasid transpordiettevõtte ASi Kagutrans väravas asuvasse tanklasse. Kagutransi valvuri kinnitusel suleti tankla juba nädal tagasi. «Kohalike pettumus oli suur,» rääkis noorepoolne valvuritädi eile lõuna paiku ja lisas, et Johnny tankla oli Põlvamaa odavaim tankla.
  Tankla naabruses elava habemikust vanamehe kinnitusel pole keegi kohalikest kurtnud diislikütuse halva kvaliteedi pärast. «Tõsi, tühikäigul ei tahtnud mootor alati tõrgeteta käia,» möönis mees, kes ise sõidab diisliküttel Toyotaga.
  Lukoili Mammaste tankla operaator Malle Saadik ütles eile, et ta teab, et nende tanklas oli probleeme bensiini 95E väävlisisaldusega. «Kuigi see oli lubatust suurem, ei kahjusta see auto mootorit,» väitis Saadik.
  Saadiku sõnul lõppes neil just kahe nädala pikkune reklaamikampaania Kagu Raadios. «Nüüd, kui see pauk tuli, arvasime, et käive langeb kolinal,» rääkis Saadik. «Päevakäivet vaadates ei saa öelda, et midagi muutunud oleks.»
  Saadiku sõnul on kahe päeva jooksul vaid üks härrasmees huvi tundnud, kuidas müüdav 95E võib tema auto mootorile mõjuda.
  Põlvamaa elektrik Raivo Vikat tunnistas, et üldiselt käib ta Lukoili bensiinijaamas harva bensiini tankimas. «Käisin ikka Johnny tanklas, aga see on kinni pandud,» seletas Vikat. Vikat ei suuda meenutada, et kellelgi tema tuttavaist olnuks pretensioone Johnny või Lukoili bensiinijaamas müüdava autokütuse suhtes.
  Lukoili Mammaste bensiinijaamas maksis eile bensiin 95E 7.05 ja diislikütus 5.45.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Nasdaq ainukesena napis plussis
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: kuidas kutsuda vaktsineerimiskiirabi enda ettevõttesse?
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Raadiohommikus: Lehar Küti uued ametid, hämarad poed ja kuuma kooli tihe sõel
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.