• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Norma aktsiate müük võib lükkuda oktoobrisse

  «Loodame lepingu sõlmida küll septembris, kuid kindlalt ei saa seda lubada,« ütles Norma Grupi juhatuse esimees Toomas Tamsar eile. Tamsar märkis, et Autoliviga käivad läbirääkimised ning lepingute ettevalmistamine, mis võib võtta kauem aega, kui esialgselt prognoositi. Kavatsuste protokolli sõlmides lootsid osapooled lepingu allkirjastada juba augustikuu jooksul.
  Tamsar lisas, et müüdavate aktsiate arvu ja hinna osas jõuti Rootsi autotarvikute tootja Autoliviga kokkuleppele juba kavatsuste protokolli sõlmimise ajaks ning mingeid täiendavad läbirääkimisi ei ole selle üle peetud ega sellekohaseid otsuseid langetatud. Tamsar ei kinnitanud uudisteagentuuri Reuters teadet, et Autoliv maksab Norma ligi 50% aktsiate eest 300--400 mln krooni ehk kuni 60 krooni aktsia eest.
  Eesti analüütikud on varem pakkunud Autolivi makstavaks hinnaks kuni 67 krooni aktsia eest. Norma aktsiahinnale Tallinna börsil ei tohiks sõlmitava tehingu hind olulist mõju avaldada, sest Autoliv on kinnitanud, et väikeaktsionäridele aktsiate ostupakkumist ei tehta ning Norma jätkab börsiettevõttena.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Soome president kohtub reedel Putiniga
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Reklaamiagentuuride TOPi võitja: eelmise aasta eesmärk oli püsimajäämine
Vaatamata sellele, et eelmine aasta oli reklaamiagentuur Tanki jaoks täis katsumusi ning vajati ka riigiabi, platseerus ettevõte aasta edukaimate reklaamiagentuuride pingereas esikohale.
Vaatamata sellele, et eelmine aasta oli reklaamiagentuur Tanki jaoks täis katsumusi ning vajati ka riigiabi, platseerus ettevõte aasta edukaimate reklaamiagentuuride pingereas esikohale.