• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nähtamatus viib vastutustunde

  Alates tänasest saab kinodes Kosmos ja Ekraan näha Paul Verhoeveni fantaasiarikast õudusfilmi ?Mees ilma varjuta?.
  Ülisalajases sõjaväelises laboratooriumis lahendavad teadlased nähtamatuse saladuse. Rühma andekas, kuid ülbe ning isepäine juht Sebastian Cane (Kevin Bacon) otsustab ignoreerida eksperimendiga seotud riske ning katsetust enda peal proovida. Mees on alguses väga ebameeldivalt üllatunud, kui selgub, et protsessi enam tagasi pöörata ei õnnestu, hiljem harjub ta aga oma uue seisundiga ära ning see isegi meeldib talle väga.
  Cane otsustab nähtamatuks jäädagi, isegi juhul, kui selleks on ülejäänud rühm tarvis kõrvaldada.
  Columbia Pictures 2000
  kino Kosmos 29.09.?01.10.kl 15.30, 17.45, 20
  Tallinn, Pärnu mnt 45, info 667 7888
  kino Ekraan 29.09.?01.10. kl 15.15, 17.30, 19.45
  Tartu, Riia mnt 14, info (07) 404 020
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakonna valimisöine galerii: absoluutne enamus libises käest
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Puidutööstuse TOP: nõudluse metsik tõus tekitas ka tootjatele probleeme Reastatud 112 edukaimat firmat!
Puidutööstuse TOPi võitja, Pärnumaal teguseva Ecobirch AS juhataja Gert Rahneli sõnul tekitas tooraine suur nõudluse kasv paljudele puitmaterjalide tootjatele raskusi. Ecobirch sai nõudluse järsu kasvuga hästi hakkama, märkis Rahnel.
Puidutööstuse TOPi võitja, Pärnumaal teguseva Ecobirch AS juhataja Gert Rahneli sõnul tekitas tooraine suur nõudluse kasv paljudele puitmaterjalide tootjatele raskusi. Ecobirch sai nõudluse järsu kasvuga hästi hakkama, märkis Rahnel.