• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rakvere LK-l suur kahjum

  Tallinna börsil jätkus investorite huvi osta valitud aktsiaid. Börsi päevakäive ulatus 18,5 miljoni kroonini, tehti 115 tehingut. Äripäeva indeks tõusis 0,54 protsenti 419,01 punktile. Hansapanga aktsiate käive hakkab jõudma samasse suurusjärku Ühispanga aktsiate käibega, mis näitab investorite huvi kasvu võrreldes raha börsilt minema viijatega.
  Suurima käibega oli möödunud kuu viimasel kauplemispäeval muutumatuna püsinud hinnaga Ühispanga aktsia 7,5 miljoni kroonise käibega. Hansapanga käive tõusis 5,9 miljonile kroonile, aktsia hind tõusis 0,4 protsenti 126,50 kroonile.
  Enam kui miljoni kroonise käibega oli veel Norma aktsia (1,89 mln krooni), mille hind kerkis 1,63 protsenti 43,70 kroonile. Erastamisväärtpaber tõusis 0,62 kroonile 1,43 mln kroonise käibe juures.
  Varsti hakkab kätte jõudma kolmanda kvartali majandustulemuste aeg. Eile teatasid kõige aeglasemad kokkuarvajad oma majandustulemused. Rakvere Lihakombinaadi konsolideeritud majandustulemused näitasid taas kahjumit ? esimesel poolaastal jäi grupp miinusesse 5,3 miljoni krooniga (möödunud aasta samal perioodil oli firma plussis 0,2 mln krooniga). Konsolideeritud käive kasvas 407,8 mln kroonile (371,4 mln). Eestis firma tegevus paranes ? esimesel poolaasta kasum oli 2,7 mln krooni ja käive kasvas 20 protsenti 326,7 mln kroonise käibe juures. Kahjumit andsid firma operatsioonid Lätis ja Leedus. Teine kvartal oli grupile hävitav: firma sai 18,52 mln krooni kahjumit, millegipärast ei leia sellist numbrit firma börsile esitatud majandustulemuste kommentaarist.
  Pro Kapitali Grupp teenis esimesel poolaastal vaid 0,8 mln krooni kasumit, Pro Kapital Eesti teenis kahjumit 3,1 mln krooni, firma viis kasumisse tegevus Leedus. Grupi poolaasta käibeks kujunes 118,6 mln krooni, millest Eestis tuli 84,4 mln krooni. Grupi aktsia astronoomilised suhtarvud hakkavad jõudma tavapärasesse fooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.