• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Euro tulevik aasta lõpuks endiselt tume

  Jeen sooritas eile viimase kuu suurima tõusu dollari suhtes.
  Kuigi esmaspäeval tabas Jaapani finantsturge ebameeldiv uudis kõigi aegade suurimast elukindlustusseltsi pankrotist, korvas seda spekulatsioon, et pankrotimenetlusese all olev Chiyoda võib tuua välisfondides oleva vara. Siit ka investorite ülisuur huvi jeeni vastu, millega kaubeldi kõikide võimalike valuutadega.
  Peale kõige sai teatavaks ka positiivse makromajandusliku uudisena augustis toimunud 26,6 protsendi suurune tellimuste kasv masinatööstuses. Analüütikud prognoosisid 8,4 protsendi suurust kasvu, juulis toimus aga 11,7 protsendi suurune kahanemine.
  Pole siis ka mingi ime, et jeeni kurss kerkis 0,7 protsendi võrra 108,06 jeenini dollar. Vaatamata tugevatele tagasilöökidele on saareriigi majandus aeglaselt aga suhteliselt kindlalt teise maailmasõja järgsest suurimast kriisist toibumas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Apple'i piirangud kukutavad sotsiaalmeedia aktsiaid
Snapchati emafirma Snapi aktsia kukkus NYSE börsil üle 25 protsendi, kui selgus, millise mõjuga on Apple'i uus privaatsuspoliitika. Languses on ka teiste sotsiaalmeediaettevõtete aktsiad.
Snapchati emafirma Snapi aktsia kukkus NYSE börsil üle 25 protsendi, kui selgus, millise mõjuga on Apple'i uus privaatsuspoliitika. Languses on ka teiste sotsiaalmeediaettevõtete aktsiad.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.