• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Panga nõukogu nimetas kolm uut asepresidenti

  Rossi ja Minka nimetas keskpank asepresidentideks alates 1. novembrist ning Suti asepresidendiks ja Eesti Panga juhatuse liikmeks alates 2. aprillist.
  Andres Trink jätkab keskpanga juhatuse liikmena ja pangainspektsiooni juhatajana kuni ühtse finantsjärelevalve institutsiooni moodustamiseni ja pangainspektsiooni eraldumiseni Eesti Pangast, teatas keskpank.
  Valdur Laid jätkab Eesti Panga juhatuse liikmena jaanuarini, mil ta siirdub aastaks magistriõpingutele.
  Eesti Panga teatel jagunevad asepresidentide vastutusalad tulevikus tõenäoliselt laiematesse gruppidesse.
  Esimene on ühiskonna sularahanõudluse rahuldamine, inimeste, keskpangasisese ja pangavälise õiguskeskkonna ja tehnoloogilise keskkonna arendamine. Teise gruppi kuuluvad finantssüsteemi efektiivsus, rahvusvahelised suhted, suhted avalikkusega, materiaalse ja finantsvara haldamine. Kolmandasse gruppi kuuluvad keskpanga rahapoliitika elluviimine turuoperatsioonide kaudu, finantssektori rahvusvahelised ja riigisisesed arveldused, rahapoliitika ja panga põhitegevuse tarbeks uurimistöö korraldamine.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
IKEA hoiatab tarneraskuste eest
Rootsi mööblihiid IKEA teatas, et kaupade tarnega on raskusi ka järgmisel aastal, vahendab Financial Times.
Rootsi mööblihiid IKEA teatas, et kaupade tarnega on raskusi ka järgmisel aastal, vahendab Financial Times.