30. oktoober 2000 kell 12:40

Kommivabrik Kalev avab internetipoe

Kondiitritööstus Kalev avab tänasest oma internetipoe Jõulunet, mille vahendusel on kavas müüa ligemale 10% jõulumaiustuste prognoositud kogumüügist, teatas ettevõte.

Kalevi pressiesindaja Kristina Seimanni sõnul töötas Kalevi internetipood katsetuslikult ka eelmisel aastal, kuid polnud internetivahendusel müüdud kogused märkimisväärsed. Jõulumüük annab üldse umbes kolmandiku kogu müügist.

Kalevi internetipoest saab tellida nii eraisik kui ka firma, koguste miinimum ega maksimum piirangut ei ole.

Tellitud jõulumaiustused saab kätte Kalevi jõulukontorist, mis asub AS Kalev peahoones, Pärnu mnt 139, kell 8.30 ? 17.00.

Alates tuhande kroonisest tellimusest toob Kalev tasuta kauba kohale kümne päeva jooksul alates tellimuse esitamise kuupäevast. Tellimuse eest saab maksta Jõulunetis välja toodud internetipankade vahendusel.

Kalevi internetipood Jõulunet asub internetiaadressil www.kalev.ee

Jõulutoodete tellimusi on võimalik interneti vahendusel esitada kuni 6. jaanuarini 2001.

Peale jõulumüügi on Kalevil kavas jätkata maiustuste müüki interneti vahendusel alates järgmisest aastast tähtpäevadel ning kindla sortimendi piires. Antud jõulumüügi projekti alusel kaalub Kalev ka võimalust alustada aastaringset maiustuste müüki internetipoe vahendusel kogu sortimendi ulatuses.

Hetkel kuum