Ervin Soon • 16. november 2000 kell 14:40

Ametiühingute keskliit asub oma tehinguid analüüsima

Eesti Ametiühingute Keskliit (EAKL) kohustas teisipäevasel juhatuse koosolekul OÜd Eesti Ametiühingute Varahaldus tegema ametiühingu varaga sooritatud tehingute ja vara edasise kasutuse kohta analüüsi, mille valmimise tähtaega ei määratud.

EAKLi esinaise Kadi Pärnitsa sõnul on keskliidu tänavune alla 7 miljoni krooni suurune eelarve aastaga kasvanud umbes miljoni võrra, osa sissetulekutest saadakse liikmemaksude ja välistoetuse kõrval on ka kinnisvara väljarentimisest.

Pärast meedia suurenenud huvi ametiühingute varatehingute vastu leidis EAKLi juhatus sel nädalal, et 'ametiühingute varade haldamise kohta levitatav info solvab organisatsiooni ja selle liikmeid'. Juhatus otsustas teha vastavasisulise avalduse pärast liikmetega nõu pidamist, kuid ei ole seda seni teinud.

Hetkel kuum